Monday, 25 April 2011

Rambut Aku Pandai Gugur.. Ko Ade???

Weyhh..

Aku baru lepas tonton Juvana kat TV3.. Zahiril Adzim tewwwwww.. Eh, betul ke aku eja nama dia?? Ada dia tu pasal ler aku tengok.. Teheee..

Aku curik kat belog Zahiril je ni :P

Ahh!! Aku bukan nak cerita pasal ni.. Ingat aku ni keje buat review drama dan filem ke???

Ermmm.. Siang tadi first paper aku untuk final exam sem ni.. Aduhai... Tak cukup masa bai aku nak habis tuliskan jawapan aku yang mengalir tanpa henti.. Kau orang cuba la fikir kan.. Bayangkan soalan ade 12.. Jawab semua.. Dalam satu soalan tu ade anak-anak soalan lagi.. Masa dah la sejam setengah.. Dah tu soalan semua nak kene eksepelen.. Haiyaaa.. Mana sempat.. Okey aku tipu.. Takkan la lecturer aku jahat benor nak buat cenggitu kan.. hehe.. Alaaa.. boleh la jawab tadi.. hmmmm.. Sebab esok aku nak pos je kertas soalan aku tu kat India.. Biar dia pergi jejauh dari jasad ini.. Sroootttt...

Esok pe cer??? Pepagi lagi exam paper E-Commerce.. Aiiyaaaa... Acane ni... Study malas.. Yang aku duk update entry baru ni rajin pulak aihhh.. Phewww.. *sambil tiup rambut depan yang jatuh melentok depan mata aku*

Haaa.. Cakap pasal rambut.. Rambut aku sekarang ada masalah ni.. Acane?? baru 22 tahun dah gugur gila baby punya lah.. Weyhhh.. botak ni weyh.. Ce korang tengok header aku.. Botak kan kan kan?? Demit.. Member aku ada suggest aku untuk pakai shampoo Himalaya.. Aku dah pi stokis Himalaya kat Mahkota Parade, Melaka.. Ok.. harga cun je.. Siap conditioner boleh makan Kepci 5 kali.. (-_-")


Hooo... Ni la Himalaya.. Bukan gunung tau.. tapi shampoo.. Bagus tau ni tak macam sheshampu yang lain yang banyak benor tarok kemiya (kimia) nye.. Sampu ni berasaskan bahan organik.. Eh.. banyak songeh lak aku dok promote benda ni.. Bape banyak sangat PakCik Himalaya ni bagi kau royalti?? Ye dok..

Terai korang tengok wajah ku yang sedih mengenangkan rambut ku yang semakin berguguran di pusara...







*PANG*

weyhh.. ni bukan muka sedih.. Ni muka mintak pelempang.. Menggedik depan cemin aje pandai..
Dah... tetiba teringat esok ada paper exam lagi.. Lalalalala~





kBAI (:

20 buat ketupat:

-telordibasuh- said... [balas ketupat]

hehhe fiya bohtak hahaa

b@by ph@t said... [balas ketupat]

ko ade? mmg la ade..rmbut ak pun ggur jgk T-T

Amirrah Zawani said... [balas ketupat]

i pun amek paper e-commerce... tp nx week final... semua org rambut gugur rasanya.. rambut i pun suka gugur =_=

OreO HitaM said... [balas ketupat]

Update bg tau berkesan @ x...i tak nak botak sebelum kawen..ihiks!

zarifahmr said... [balas ketupat]

kekekeke gambo kat header jelas gila doe kepala kau botak

Amoi said... [balas ketupat]

FFFFuuuu
ai ingatkan cerita Juvana yang orang sibuk sibuk cakap ni cerita siam kat TV3 pukul 3PM tu.

T___________________T

alinac lover said... [balas ketupat]

keh2~ sofia..u ni byk berangan eh~ hehehe p study nuhhh...exam wat elok2~ gud luck ok!

Gabriel said... [balas ketupat]

hye.. tadi cari shoutbox awk.. tapi xjmpa.. so sbb ngajin sgt nk tinggal jejak kt sini.. komen lah entry nih.. hehe..

komennya..
lagi tebal rambutnya lagi byk luruh rambutnya.. kannnn..

sye pakai dove.. tp gugur jgak.. mungkin sbb masalah berjuta di atas kepala.. :)

btw.. sye rasa.. sya prnah tgok awk.. mungkin di shah alam.. ntahlah.. mungkin seiras awk.. ntah..

blogwalking laa di laman sesawang saya yg penuh sawang tue.. lalala.. jom kawan..

Ain Zulaikha said... [balas ketupat]

harga dia barapa eh? nak gak try.. huhu

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@-telordibasuh- tak pe laa.. bersyukur je.. hukhuk

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@b@by ph@t yeke?? hehe.. sedey je kan kan..:P

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@Amirrah Zawani tension tau rmbut gugur2 ni.. hmmm.. gud luck utk u juga :)

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@OreO HitaM hahaha.. wokeyh!!! sama la kite..

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@zarifahmr suke ko ktawakan aku eyhhh.. grrr

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@Amoi haha.. cerita siam?? ni cerita melayu je la.. :P

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@alinac lover mana de berangan... sebab akar rmbut tak kuat je ni.. hehe :P

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@Gabriel i mmg tak letak shoutbox.. hehe.

a'ahh.. rmbut mmg normal gugur je.. tak suke laa.. hehe..

eh eh. pelanduk dua serupa je kot.. hehe..

ok.. nnt i dtg blog kamu.. :)

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@Ain Zulaikha rm20++ dengar review okey.. mmg nk try.. :)

rifqi,,~ said... [balas ketupat]

erk..hihii..:p

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@rifqi,,~ ape erk2??? haha