Saturday, 23 April 2011

Nak Final Exam Dah Ni

Weyh!!

Sekarang ni aku update entry ni kat library terchenta.. Huh!! Ko tau ape perasaan dok kat library sempena study week ni?? haha.. Sejak akhir-akhir sem ni la aku rajin dok library ni.. Sebab nak siapkan thesis.. Korang suka dok library tak? Kalau tak ade final exam ni takde maknenye la aku nak duk dalam bangunan perpustakaan terbesar di Asia Tenggara ni.. hmmpphhh..

Isnin ni aku exam.. First paper aku Strategic Management.. Haaa.. Memang strategik sangat la waktu-waktu cenggini duk library kan... Sepatutnya study laaa.. Ini tak.. Online je kerja aku.. Acane ni??? Tapi study la juga.. Nak A kena la study..

Tapi kan.. Aku ni asyik la dok buka web-web kosmetik.. huhuhu.. kemaruk sangat.. Hari tu aku bawa member aku balik Melaka.. Window shopping je la mampu kat Elianto, Etude House, The Face Shop, Nature Republic, Simply Siti dan Sasa.. Homaiigodddd... Semua tu buatkan aku jadi giler weyhhh... Nak beli tapi kene tunggu dulu.. Macam biasa... Akhir-akhir sem macam ni memang sengkek laa..

Masa tu pulak Stage buat clearance stok.. Memang giler la member aku sorang ni.. RM12 untuk item terpilih.. Eyeliner, foundation and so on..

Bak kata Seng Ragel.. "Kalau aku bukak kedai mekap, diharamkan testing"


Eh eh.. Macam ni la pompuan ek.. Dok cakap pasal mekap je keje nye.. Aku nak bergegas ni.. Diorang nak pi makan.. Bising je dari tadi suruh shut down laptop..



kBAI (:

12 buat ketupat:

zarifahmr said... [balas ketupat]

sempat tak ni 2mei nak serbu stage ni??? T___T

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@zarifahmr ish... ane sempat dah... tunggu next clearance stock plak.. hmmm :P

BLADE EDGE said... [balas ketupat]

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@BLADE EDGE waalaikumussalam.. thanks for visiting :)

OreO HitaM said... [balas ketupat]

Blogwalking:

Gudluck for exam

Ain Zulaikha said... [balas ketupat]

good luck untuk final exam :)

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@OreO HitaM thanks ya :)

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@Ain Zulaikha tenkiu :)

CiK GorGeouS ! said... [balas ketupat]

mak aihh...da macam meLda ahmad dah gamaknyee..nice2~

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@CiK GorGeouS ! hahaha... macam je tapi tak pon.. :P

♥miSSLoLa♥ said... [balas ketupat]

woah. belog baru. imej baru. ni rebranding ke ape? hehee. :)

Fiya Ahmad said... [balas ketupat]

@♥miSSLoLa♥ lebih kurang laaa.. haha..